.

.

Maryaz pokretne kolica korpa za veš sa uklonjivim platnenim vrećama Mašina za sortiranje veša na točkovima velika sklopiva kolica za veš za kupatilo spavaća soba dom, hotel Essentials

Maryaz pokretne kolica korpa za veš sa uklonjivim platnenim vrećama Mašina za sortiranje veša na točkovima

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Višenamjenska kolica : ovaj organizator je savršen za odjeću, ali je također idealan za dodatnu ostavu bilo gdje oko kuće. Uklonjivi sklopivi dizajn, torbe se mogu odvojiti i oprati. Univerzalni točak : tiha univerzalna remenica lako se pomera. Savršeno za hotelsku i drugu upotrebu. Materijal : Oxand Nerđajući čelik otporan na habanje,stabilan i pouzdan. Idealno za prljav, vlažan i mokar veš. Karakteristike : izdržljiv : materijali, otpornost na pritisak, Dobra žilavost, Bea150 Kg Ng stabilnost : četiri valjka, lako se Pomičeuniverzalni valjak dizajn : rotirajući za 360°univerzalni točak je napravljen od izdržljivih materijala i može se rotirati za 360° kako bi se olakšalo hodanje.Jednostavno sastavljanje : uključujući jasne upute i instalacijski hardver.Opis : ova kolica su lijep i koristan dodatak za kuću. Njegov jednostavan i multifunkcionalan dizajn odgovara svakom mogućem mestu gde želite da ga koristite, i pruža odlično rešenje za organizaciju vaše kuhinje, kupatila, dnevnog boravka i Kancelarije, očisti nered i čini vašu kuću urednom i udobnom Specifikacija : naziv : korpa za veš boja : Blue Size : 659083cmmaterijal : cijev od nerđajućeg čelika + Vol+ novi točak za Habanjeprimijenjeno : vešeraj, škola, spavaća soba, kupatilo, ormar, balkon, dnevni boravak,porodica,stan, kolegu lako za sklapanje : uključujući jasna uputstva i hardver za instalaciju.Sadržaj paketa : 1laundry Cart Notice : Dekorativni predmeti prikazani na fotografijama proizvoda nisu uključeni.Veličina proizvoda je čisto ručno merenje i postoji greška 12 Cm.It to je normalna pojava.Imajte na umu da se zbog razlike u svjetlu i ekranu boja predmeta može malo razlikovati od slika.

Karakteristike prijedloga

Name:
Laundry Cart
Color:
Blue
Size :
659083Cm
Material:
Stainless Steel Tube + Ox+ New Wear Wheel
Applied :
Laundry Room, School, Bedroom, Bathroom, Closet, Balcony, Living Room, Family,Apartment,College
Easy to Assemble:
Including Clear Instructions and Installation Hardware.
Package Content:
1Laundry Cart:
Notice:
Decorative Items Shown in Product Photos Are Not Included.:
the Product Size is Purely Manual Measurement and There is an Error of 12Cm.It is a Normal Phenomenon.:
Please Be Reminded That Due to the Light and Screen Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures. :
Kupci po svom izboru